Din digitale rådgiver

Om Redmark Digital

  • Hvad er Redmark Digital?
  • Hvorfor er det relevant for min virksomhed?

Redmark Digital er vores digitale ben af Redmark, hvor vi fokuserer på optimering, automatisering og hvilke teknologier, der bryder frem. Du kan dykke videre ned i vores løsninger ved at klikke på knapperne nedenfor.

Overvejer du at tage det digitale spring og skifte blyanten ud med robotten? Så kan Redmark Analyse hjælpe dig med at få klarlagt din virksomheds digitaliseringspotentiale.

Er du klar til – eller overvejer du kraftigt – at få en medarbejder bestående af binære tal og komplekse systemer i stedet for af kød og blod? Så skal du kigge forbi Redmark Robotics og høre mere om, hvad robotterne kan gøre for dig.

Har du svært ved at se overblikket, mens du jonglerer imellem flere forskellige Excel-ark med grafer, tabeller og alt muligt andet? Så er Redmark Dashboard løsningen til dig. Den hjælper med overblikket og forståelsen for dine nøgletal.

Hvad er Redmark Digital?

“Vi ved hvor vigtigt det er at udvikle sin virksomhed i en tid hvor digital transformation er uundgåelig. Her hos Redmark har vi i den grad taget vores egen medicin.”

Redmark Digital er et team af dedikerede medarbejdere med hver deres speciale inden for IT, revision og digitalisering. Før vi begyndte at rådgive vores kunder om digitaliseringspotentiale- og muligheder, har vi de seneste år løbende identificeret nøgleprocesser og kerneopgaver og arbejdet med disse på et digitalt plan. Det er der kommet et dedikeret team af revisorer og IT-specialister ud af, og vi er derfor blevet eksperter inden for områder for digitalisering, automatisering og Business Intelligence.

Vi har anerkendt de strategiske udfordringer, der kan være i forbindelse med overgangen til en mere digital arbejdsgang samt at forblive digital – både for os selv som revisionsvirksomhed, men også for vores kunder. Vi kan derfor rådgive dig og din virksomhed uafhængigt af erhverv eller industri. Vi kan rådgive dig om virksomhedens digitale modenhed, og om du har mulighed for at spare ressourcer i forbindelse med indfrielse af virksomhedens digitaliseringspotentiale. Vi har nemlig anerkendt og erfaret, at digitalisering – dét er der gevinstpotentiale i!

I dag er det ikke kun økonomisk gevinst og effektivitet, der er drivkraft for at integrere digitale tiltag i en virksomhed.

Den stigende efterspørgsel på digitale produkter gør også, at vi brænder for at dele vores viden med jer, så vores kunder også kan få glæde af den digitale transformation. Der er stadig kunder, som ikke ved hvorfor, og hvordan man skal realisere den digitale transformation, og jer vil vi gerne hjælpe med en analyse af jeres digitale modenhed.

Andre virksomheder er parate til at omfavne nye digitale tiltag og klar til at implementere – men er usikre på hvordan. Her kan vi også træde til og med vores erfaring få udpeget redskaber og løsninger til, hvilke områder I bedst kan få udbytte af gevinsterne ved digitalisering.

Redmark dashboard på PC
Redmark Cloud - Computer Chip

Hvorfor vælge Redmark Digital

Er du stadig ikke overbevist? Vi skal være din digitale rådgiver, fordi vi har erfaringen og den nødvendige viden til at vejlede dig i, hvilken retning din virksomhed skal bevæge sig. Ved at stille de nødvendige spørgsmål om, hvor dig og din virksomhed gerne vil hen, samt hvad jeres mål er, kan vi finde den bedste løsning til jer. Digital transformation kræver strategi og redskaber, da det kan stille nogle udfordringer, man ikke tidligere har stiftet bekendtskab med. Her er det vigtigt at træffe de rigtige beslutninger, og det kan vi hjælpe dig med.

I Redmark har vi igennem længere tid oplevet en stigende efterspørgsel på digitale produkter samt rådgivning om digitalisering og digital transformation fra vores mange kunder. Forandring skaber usikkerhed, og hvis virksomheden for alvor skal adoptere de nye løsninger, så er det vigtigt, at de er forberedte på de løbende problemstillinger. Vi leverer rådgivning, så I får den bedste oplevelse med jeres nye løsninger.

Vi ønsker at levere digitaliseringsydelser- og produkter, der tager udgangspunkt i vores kunders nuværende situation og ligeledes tilgodeser deres kommende behov. Vi har således igennem de sidste måneder arbejdet intensivt med at gøre os parat til at introducere nye digitaliseringsprodukter, hvor vi på baggrund af egne erfaringer og kompetencer præsenterer en række nye produkter for eksisterende samt potentielle kunder.

Book et uforpligtende møde

Er du blevet interesseret i en eller flere af vores løsninger? Så kontakt os igennem formularen til højre.