Hvor starter din digitalisering?

Analyse af digital modenhed

Hvilke områder vil for din virksomhed være relevante at digitalisere? Og hvad skal der til for, at transformationen kan finde sted? Er de eksisterende IT-systemer robuste nok, er sikkerheden i orden, er de rette kompetencer til stede – og sidst, men ikke mindst – er virksomheden i det hele taget parat til at sætte ændringerne i gang?

Nøgletal
IT-systemer
CRM
Workflows
Digital modenhed
Kørsels – og udlægshåndtering
Redmark dashboard på PC

Hvad er en digitaliserings-analyse?

Digitaliseringen er kommet for at blive. Flere og flere ting, hvad end det er den printede e-mail, som er blevet erstattet med en iPad, eller girokortene, der nu kommer på Betalingsservice, så bevæger verdenen sig imod en mere digital struktur.

Hvilken indflydelse har det på din virksomhed, og hvad kan du selv gøre for at imødekomme det stigende digitale behov?

Det er et stort og svært spørgsmål, hvor svaret varierer kraftigt fra branche til branche og virksomhederne imellem.

Hos Redmark er én af vores spidskompetencer heldigvis digitalisering, hvorfor vi er stålsatte på at hjælpe vores kunder ind i en ny, digital tidsalder.

Hvordan hjælper analysen dig?

Vi starter med at se på virksomhedens eksisterende IT-systemer og arbejdsopgaverne, der allerede involverer digitalisering. Herfra kan vi så vurdere, om de eksisterende systemer er robuste nok til at kunne klare en omfattende digitalisering af virksomheden, eller om der muligvis skal kigges efter nye løsninger. Her fokuserer vi i særdeleshed på, om sikkerheden er i top – eller i så fald kan blive det.

Når IT-systemets muligheder er blevet klarlagt igennem vores analyser, kigger vi på supporten og medarbejderne bagved systemet. Er der kompetencer og vilje til at få igangsat en digitalisering hos medarbejderne? Hvis ikke – hvordan får vi så løftet opgaven i fællesskab?

Igennem kompetent rådgivning og workshop-forløb med de deltagende medarbejdere vil vi sikre, at den bedst mulige digitaliseringsstrategi bliver implementeret i virksomheden.

Vi vil selvfølgelig være med igennem hele projektet – fra planlægning til implementering – så vi kan sikre os, at løsningen er, som den skal være.

Ønsker din virksomhed en større mængde automatisering i forlængelse af digitaliseringen, hjælper vi selvfølgelig også gerne med implementeringen af jeres første, virtuelle medarbejder.

Book et uforpligtende møde

Har Redmark Analyse fanget din opmærksomhed, har du spørgsmål eller er du blot interesseret i at høre mere? Tøv da ikke med at kontakte os via formularen, så vi kan arrangere et uforpligtende møde inden for den nærmeste fremtid.