Revisoren i din lomme

Redmark Cloud

Redmark Cloud er vores løsning til virksomheder, der ønsker at have et solidt overblik over kommunikationen med deres revisor samt muligheden for at udveksle dokumenter eller andet. Lige ved hånden.

Løsningen er en web-applet, som kan tilgås fra mobil, telefon og tablet, hvor du selv bestemmer, hvem der skal have lov til hvad og hvordan. Kontrollen er helt i dine hænder.

Kontakt din revisor for at få adgang til Redmark Cloud

Redmark Cloud - Interface overblik

Hvordan fungerer Redmark Cloud?

Redmark Cloud fungerer lidt på samme måde, som du muligvis kender det fra Dropbox og OneDrive. Du uploader filer til Redmark Cloud, som derved bliver tilgængelige for dig og de ansatte, som de kunne være relevante for, samt din revisor. Mangler din revisor et dokument eller to fra dig, er det derfor bare at uploade til cloud’en, og så ordner vi resten.

Det er nemmere og mere strømlinet og kan klares, uanset hvor du måtte befinde dig henne i verden. Du behøver ikke mere end din telefon for at tilgå Redmark Cloud, men det kan selvfølgelig også klares på iPad, computer og hvad der ellers kan tilgå internettet.

Hvorfor Redmark Cloud?

Redmark Cloud er en krypteret og sikker kommunikation imellem din revisor, dine kollegaer og dig selv. Ved at undgå tredjeparter såsom Dropbox eller OneDrive undgår vi at skulle skrive det hele med småt. Der er ikke noget, vi ikke står inde for ved Redmark Cloud, da vi både yder supporten og servicen selv.

Løsningen giver et bedre overblik over din kommunikation med din revisor og de forskellige dokumenter, der er blevet sendt frem og tilbage, da det hele findes i den filstruktur, du er vant til fra Windows Stifinder eller Finder til Mac. Du har samtidig fuld kontrol over, hvad du vil gemme på drevet, og hvem, som må se og redigere.

Og så er vi selvfølgelig helt GDPR-compliant.

Kontakt din revisor for at høre mere.

Redmark Cloud - Computer Chip