Redmark Dashboard

Med Redmark Dashboard giver vi vores kunder overblikket over præcis de parametre, de ønsker at se, hvad end det er omsætning, omkostninger, dækningsbidrag eller alle elementer på én gang i et overskueligt interface.
Drop de mange excel-ark og opslag i forskellige SQL-databaser og få det hele samlet ét sted.
IT-arkitektur
Nøgletal
CRM
Workflows
IT-arkitektur
Nøgletal
CRM
Workflows
Redmark Analyse - Dashboard overblik 2

Hvilken værdi skaber dashboardet?

Med Redmark Dashboard får du samlet alle dine business analytics ét sted. Det giver et solidt overblik over, hvordan det går i din virksomhed, og hvor det måske kan komme til at gå endnu bedre.

Ved at have det fulde overblik over økonomi, lagerstatus og andet i din virksomhed vil du samtidig kunne se fremad og have en solid idé om, hvad omsætningen bliver i næste måned eller sågar næste år.

Redmark Dashboard giver det fulde overblik over virksomhedens sundhed og sørger for, at det hele er samlet ét sted, som er tilgængeligt, uanset om du er på computer, mobil eller iPad. Ja – eller på den anden ende af kontinentet.

Dashboardet i praksis

Til højre kan du se et eksempel på et dashboard, der giver et solidt overblik over en virksomheds økonomi. Ønsker du andre elementer eller funktionaliteter, kan vi også sagtens finde ud af det.

Teknologien bag vores dashboard er Microsofts Power BI-platform, som sikrer, at du altid kan tilgå din nøgledata – både via web og via mobil-app. Med Redmark Dashboard har du altid dine nøgledata lige ved hånden.

Alle virksomheder er naturligvis forskellige. Derfor varierer det også fra virksomhed til virksomhed, hvorvidt der er et ønske om noget mere visuelt eller mere nøgledata-orienteret. Det er helt op til dig.

Vi kan dog garantere, at ligemeget hvilke parametre, du gerne vil have op på dit dashboard, så er det fuldt ud muligt.

Tag et uforpligtende møde med os. Så finder vi et dashboard, der passer perfekt til dine behov.

Book et uforpligtende møde

Har Redmark Dashboards fanget din opmærksomhed, har du spørgsmål eller er du blot interesseret i at høre mere? Tøv da ikke med at kontakte os via formularen, så vi kan arrangere et uforpligtende møde inden for den nærmeste fremtid.