Overlad rutinearbejdet til den virtuelle medarbejder

RPA-modenhed

Robotter og automatisering kan hjælpe næsten alle virksomheder med deres trivielle, manuelle opgaver.

Inden sådan en implementering kan ske, er det dog vigtigt at kigge på, hvor en sådan løsning vil give mest mening i virksomheden.

24/7 arbejdende virtuelle medarbejdere
20-90% reduktion af manuelle arbejdsgange
6-10 gange hurtigere end mennesker
Minimal fejlmargin – ikke følsom overfor menneskelige fejl
Skalerbart i henhold til virksomhedens behov
Medarbejder
Forbedret morale – fjern manuelt tunge processer

Analyse af potentiale

Der kan ikke implementeres en løsning, før vi ved, hvilke opgaver I ønsker optimeret, samt hvordan jeres arbejdsrutiner er nu.

Ved at tage et møde kan vi kigge præcis på, hvilke processer RPA’en vil kunne hjælpe med. Er det ikke ligetil at implementere en RPA-løsning, finder vi sammen ud af, hvilke ændringer, der skal til, for at det bliver muligt.

For at alle involverede parter kan være sikre på, hvad en RPA-løsning indeholder, og hvordan de arbejder med den, inviterer vi til en workshop, så alle kan få en fornemmelse af præcis, hvad RPA er for en størrelse. Igennem denne workshop håber vi også, at andre muligheder, hvor løsningen kan implementeres, kan komme frem i lyset.

Jo mere, der kan automatiseres, jo bedre.

I forlængelse af at finde ud af hvad der kan automatiseres, vil en analyse af virksomhedens digitale modenhed være oplagt.

Sådan ansætter du din første virtuelle medarbejder

01. RPA-intro

Først inviterer vi til en introduktion til Robotic Process Automation, så du kan få en idé om, hvad den kan, og hvilke problemer, den vil kunne afhjælpe.

02. Idé-workshop

Efter intro’en inviterer vi til en halvdags-workshop, hvor vi har en dialog om arbejdsprocesserne i virksomheden, og hvor I godt kunne tænke jer at få en ny, virtuel kollega ind.

03. Proof of Concept

Når vi har fået klarlagt, hvor robotten skal implementeres, samt hvilke opgaver, den skal løse, kan vi sammen udarbejde et Proof of Concept.

Proof of Conceptet er til for at finde ud af, om robotten ikke kun virker på papiret – men også i praksis. Robotten bliver simpelthen sat i arbejde, og så ser vi, hvordan det går.

04. Evaluering

Robottens arbejde bliver vurderet, og vi kigger sammen på, om noget skal ændres, om det slet ikke vil fungere i virksomheden eller om der er andre steder, robotten vil kunne give mening.

05. Implementering

Under implementeringen får vi optimeret robotten, så den arbejder bedst muligt. Skulle proceduren for opgaven ændres, får vi selvfølgelig også ordnet det.

Book et uforpligtende møde

Har Redmark Robotics fanget din opmærksomhed, har du spørgsmål eller er du blot interesseret i at høre mere? Tøv da ikke med at kontakte os via formularen, så vi kan arrangere et uforpligtende møde inden for den nærmeste fremtid.